Σχετικά

2007-2015: οκτώ χρόνια φαγούρας μέσα από το διαδίκτυο, με τα περισσότερα από αυτά στο kafenedaki ως “Καφετζής”.

Επιστροφή με το Mind.

Όσο και να θέλεις να κρατήσεις απόσταση από όλα αυτά που εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς γύρω μας, όταν νιώθεις να σε πνίγει η έλλειψη της ορθολογικής σκέψης που έχει αντικατασταθεί από την εκλογίκευση των πάντων, δεν το μπορείς.

Αρνούμαι τον ρόλο του επαναστάτη του “καναπέ” που συμφωνεί σε όλα, που διαφωνεί σε όλα και που τελικά υποστηρίζει αυτά που εξυπηρετούν το ατομικό του συμφέρον. Είμαι οπαδός της ορθολογικής σκέψης, φιλελεύθερος (ή νέο-φιλελεύθερος για κάποιους) και θεωρώ ότι κάποτε πρέπει να απαγκιστρωθούμε από εμμονές, από δαιμονικές και δογματικές θέσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Σε αυτή τη σελίδα καταγράφω απόψεις και θέσεις που οδηγούνται από την κοινή λογική, από τις εμπειρίες και από την παρατήρηση. Δεν είμαι “ειδήμονας” ούτε και “παντογνώστης”. Οι όποιες δικές μου απόψεις εκφράζονται σε αυτή τη σελίδα, είναι ανοικτές στον διάλογο. Οι όποιες τρίτες απόψεις (αναδημοσιεύσεις ή άρθρα τρίτων), εκφράζουν τις απόψεις αυτών που τις εκφέρουν, χωρίς να είναι απαραίτητο ότι συμφωνούν με τις δικές μου.

Π.Π.

 

Advertisements