Αθάνατε Ελληνάρα!

Αθάνατε Ελληνάρα! Εσύ που μια ζωή ψηφίζεις για να μπορείς να συνεχίζεις να ζεις όπως θέλεις και όχι όπως πρέπει. Εσύ που μια ζωή ψήφιζες αυτούς που θα ευλογούσαν την ροπή σου στην παραβατικότητα. Εσύ που από την μια μιλάς για Εθνική υπερηφάνεια και από την άλλη πετάς τα σκουπίδια σου στον κήπο του γείτονα σου.

Αθάνατε Ελληνάρα! Εσύ που μόλις είδες τον Βαρουφάκη να κάνει τσαλίμια στην Ευρώπη, φούσκωσες από εθνική υπερηφάνεια. Εσύ που στήριξες την άποψη πως οι σκοτεινές δυνάμεις κάνανε την Ελλάδα πειραματόζωο αλλά δεν είχες την ικανότητα να δεις, πως ο Γιάνη ήταν τελικά αυτός που σε έκανε πειραματόζωο για να αποδείξει τις δικές του θεωρίες.

Αθάνατε Ελληνάρα! Εσύ που ψήφισες το λεφτά υπάρχουν του ΓΑΠ, μετά ψήφισες τα Ζάππεια του Σαμαρά και μετά ψήφισες τα δισεκατομμύρια που υποσχέθηκε ο Τσίπρας. Σήμερα κοιτάς λουφαγμένος πίσω από την κουρτίνα κι αν κάποιος σε ρωτήσει αν τους ψήφισες, θα τρέξεις να φωνάξεις ότι εσύ δεν τους ψήφισες. Εσύ άλλωστε ποτέ δεν έχεις ψηφίσει κανέναν. Κατά πως φαίνεται, στην Ελλάδα που στα σκούρα όλοι δηλώνουν ότι δεν ψήφισαν, οι κυβερνήσεις ανεβοκατεβαίνουν μόνες τους.

Αθάνατε Ελληνάρα! Εσύ που αν αύριο χρεοκοπήσουμε (και επίσημα καθώς ανεπίσημα έχουμε ήδη χρεοκοπήσει), δεν θα διστάσεις να φέρεις στην εξουσία ακόμα και τους φασίστες προκειμένου να διατηρήσεις το δικαίωμα σου να μην έχεις υποχρεώσεις.

Αθάνατε Ελληνάρα! Εσύ που διατυμπανίζεις την καταγωγή σου, αλλά έχεις διαγράψει, βεβηλώσει, καταστρέψει και διαστρεβλώσει την κληρονομιά αυτών που ΤΟΛΜΑΣ ΕΥΘΑΡΣΩΣ να αποκαλείς προγόνους σου! Όπως επίσης έχεις διαγράψει από τον εγκέφαλο σου, ακόμα μια βασική πληροφορία. Αυτή που λέει ότι δεν είσαι απόγονος τους. Ούτε δικός τους, ούτε των Βυζαντινών! Επιτέλους κατάλαβε το: ζεις στον τόπο όπου έζησαν αυτοί, που εσύ διαφημίζεις ως την απόλυτη δικαιολογία στην τρελή απαίτηση σου, να υποταχθούν οι ξένοι σε εσένα. Κατάλαβε το. Το ότι ζεις στα χώματα που πάτησαν οι αρχαίοι Έλληνες, δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να λες ότι είσαι και απόγονος τους! Βρέθηκες στον Παράδεισο και αντί να τον απολαύσεις και να τον διατηρήσεις, φρόντισες με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, να τον διαλύσεις μετατρέποντας τον σε μια απέραντη χωματερή.

Αθάνατε Ελληνάρα! Θέλεις να είσαι στο ευρώ αλλά με τους δικούς σου όρους. Εάν αύριο σου ζητήσουν να επιλέξεις ανάμεσα στο ευρώ και στην διατήρηση του κάθε χαρτογιακά σε ανύπαρκτες υπηρεσίες για να εξακολουθεί να παίρνει δια της απουσίας του μισθό, επιδόματα και εφάπαξ, θα επιλέξεις τον χαρτογιακά με την ελπίδα ότι εσύ ή κάποιος από το σπίτι σου, αργά ή γρήγορα θα αναλάβει μια ανάλογη θέση…Εάν όχι σε μια υπηρεσία φάντασμα, σε μια υπηρεσία που οι 100 θα κάθονται, 300 θα περνάνε μόνο για τον μισθό τους (ανάμεσα τους και εσύ) και 10 που θα εργάζονται σε μια υπηρεσία που στον σύγχρονο κόσμο θα απαιτούσε 1 άτομο…(να μη σου πω και κανέναν).

Αθάνατε Ελληνάρα! Πάρτο επιτέλους χαμπάρι! Δεν είσαι αθάνατος και μην διατυμπανίζεις το γνωστό βλακώδες ρητό “η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει”. Άνοιξε τα βιβλία της ιστορίας και θα διαπιστώσεις πως στις ελάχιστες φορές που βγήκες από δεινά, δεν βγήκες γιατί το θέλησες εσύ, αλλά γιατί έτσι το αποφάσισαν άλλοι. Εσύ – μια ζωή – έστηνες το πανηγύρι και στα μεθεόρτια καθιστούσες τον εαυτό σου ήρωα! Κι αν κανένας αμφισβητούσε τον ηρωισμό σου, έφτανες και στον εμφύλιο. Έναν εμφύλιο που τον έχεις αναγάγει – χρόνια τώρα – σε όπλο εναντίον όποιου θεωρήσεις ότι μπορεί και να είναι καλύτερος από σένα. Η Ελλάδα πεθαίνει και χρόνια τώρα την σκοτώνεις εσύ…

Αθάνατε Ελληνάρα! Επιτέλους ξεστραβώσου! Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Κύπρος… Σου λέει κάτι το γεγονός ότι οι 3 πρώτες χώρες τρέχουν πλέον με ταχύτητες φωτός προς τα εμπρός με την τέταρτη (αδελφή Κύπρο) να ακολουθεί κατά πόδας; Σου λένε κάτι αυτά τα μαθήματα ή και αυτά τα θεωρείς χαλκευμένες ιστορίες που έχουν μοντάρει τα διάφορα παγκόσμια “σκοτεινά” καφενεία που στο φτωχό σου το μυαλό, νομίζεις ότι η μόνη τους έγνοια είναι πως θα σε ανθελληνίσουν; Σου λέει μήπως κάτι ότι ακόμα και η ΠΓΔΜ (το απόλυτο μπατιροκράτος των Βαλκανίων) ξεχρέωσε νωρίτερα τα δάνεια του από το ΔΝΤ, την ίδια ώρα που εσύ γέμιζες τα φατσοβιβλία με διαμαρτυρίες για απολυμένες καθαρίστριες και για μποϊκοτάζ στα Γερμανικά προϊόντα και αναρτούσες μηνυματάκια του στυλ “Varoufuck πάρτους τα σώβρακα”;

Σημείωση: το παρόν δεν αφορά τους σκεπτόμενους Έλληνες, ούτε και τους Έλληνες που μια ζωή πλήρωναν την νύφη των επιλογών που έκαναν οι “Ελληνάρες” παντός χρώματος, σημαίας και ιδεολογίας. Ιδεολογίας; Ναι…αυτής που λέει “άσχετα με το τι δηλώνεις ότι ψηφίζεις, άσχετα με ποια σημαία κουνάς, σημασία έχει ο εαυτούλης σου και κανένας άλλος”.

Π.Π.

Advertisements

Θερμή παράκληση όχι greeklish

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s