Ελλάς Ελλήνων…πεινασμένων – μια επικίνδυνη χώρα

Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας για την μετατροπή της παρέλασης σε εθνικο-πατριωτικό πανηγύρι, η σκέψη πήγε στις εποχές που κυριαρχούσε το “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών” και κυριαρχούσαν τα εθνικο-πατριωτικά πανηγύρια υπό το βλέμμα του Φοίνικα με τον φαντάρο.

Όσοι δεν το έχουν καταλάβει, αυτή η χώρα βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στην αγκαλιά του φασισμού και όπως φαίνεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με την σύμπραξη της “αριστερής” περιφέρειας, προετοιμάζει το έδαφος για αυτή την μετάβαση.

Δεν είναι όμως μόνο τα εθνικιστικού τύπου πανηγύρια που θα γίνουν με τις ευλογίες της (wannabe) αριστερής “παρένθεσης”. Είναι και όλα τα άλλα, κάποια από αυτά μάλιστα πέρασαν και στα ψιλά χωρίς να τους δοθεί η πρέπουσα σημασία. Ένα εξ’ αυτών, ήταν και η δήλωση της κας Χριστοδουλοπούλου προ ημερών, ότι θα νοικιάσει διαμερίσματα να στεγάσει τους παράνομους μετανάστες, φτύνοντας κατάμουτρα την Ελληνική κοινωνία και ειδικότερα εκείνους τους Έλληνες που είναι άστεγοι.

Όταν μια κυβέρνηση νοιάζεται πιο πολύ για τους αλλοδαπούς που αποφάσισαν να μπουν στη χώρα από την πίσω πόρτα και δηλώνει ότι θα το κάνει σε βάρος των ανθρώπων που πληρώνουν μια ζωή τα σπασμένα σε φόρους, αυτό και μόνο αρκεί για να εξωθήσει πολλούς καταπιεσμένους Έλληνες σε λάθος μονοπάτια.

Όταν ο star υπουργός οικονομικών βγαίνει και δηλώνει ευθαρσώς ότι ποτέ δεν υποσχέθηκαν τίποτα για την μεσαία τάξη (που είναι και η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας) και δηλώνει πως αν χρειαστεί θα βάλει κι άλλους φόρους και το κάνει ποζάροντας καθώς τρώει εδέσματα που ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί ούτε να φανταστεί – πλέον – ότι υπάρχουν, το πράγμα φωνάζει εξαπάτηση του λαού.

Όταν ο πρωθυπουργός κόπτεται για την Ευρωπαϊκή μας πορεία και βουλευτές του βγαίνουν και μιλάνε για δραχμή και δελτίο στα τρόφιμα (λες και είμαστε κάποιοι υποκρατίδιο στην υποσαχάρια Αφρική) και διάφοροι τυχάρπαστοι συνδικαλιστές της αρπαχτής κάνουν του κεφαλιού τους (βλέπε ΔΕΗ), κάτι δεν πάει καλά.

Όταν δεκάδες συνάνθρωποι μας μικροεπιχειρηματίες βρέθηκαν με τα βραχιόλια στα χέρια γιατί δεν είχαν να πληρώσουν τους φόρους και η κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά την απελευθέρωση ενός τρομοκράτη για λόγους “υγείας” διαγράφοντας το παρελθόν του στην οργάνωση που έστειλε ανθρώπους στον τάφο, κάτι δεν πάει καλά.

Τα παραδείγματα πολλά. Το πλέον επίφοβο όλων, είναι πως όλα αυτά τα κάνανε με το “καλημέρα” σας. Αυτό που βιώνουμε πλεόν, είναι ο φόβος για το άνοιγμα της Κεκρόπορτας στον άκρατο εθνικισμό. Όλα δείχνουν, ότι από εποχής ΓΑΠ και μετά, όλοι οι κυβερνώντες δουλεύουν σε αυτή την κατεύθυνση. Το βέβαιο είναι, πως εάν γίνει το ατύχημα με τους εκφραστές του εθνικιστικού φασισμού, ούτε ο ΓΑΠ, ούτε και κανένας άλλος καθίσουν εδώ να το παίξουν “αντιστασιακοί”.

Η Ελλάς των Ελλήνων…πεινασμένων, είναι πλέον μια επικίνδυνη χώρα με πάρα πολλούς κατοίκους της, να είναι ικανοί να κάνουν το μέγα ατόπημα σε βάρος όλων μας. Πολύ φοβάμαι ότι οι 300 της βουλής αυτό ακριβώς επιδιώκουν. Τον λόγο τον ξέρουν οι ίδιοι, εμείς δεν νομίζω ότι θα τους μάθουμε ποτέ.

Π.Π.

Θερμή παράκληση όχι greeklish

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s