Το όνειρο και το απατηλό

yposxeseisΌνειρο ήταν Μπάμπη μου και μάλιστα απατηλό…

Το όνειρο…

Μυστική συνάντηση είχε η γνωστή Τρόϊκα με εκπροσώπους της κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Η συνάντηση έγινε σε κάποιο ταβερνείο και το θέμα που κυριάρχησε στην συζήτηση (εν μέσω ξερής και δηλωτής), ήταν η απόφαση υπουργών και βουλευτών να ξεχρεώσουν το κράτος!

Σύμφωνα με τα όσα άκουσε το άγρυπνο αφτί του Μπάμπη (σερβιτόρος – δημοσιογράφος – ερευνητής – αναλυτής), πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

Όλοι όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές από την μεταπολίτευση και μετά, θα επιστρέψουν το 50% των μισθών και των συντάξεων τους, όλες τις μίζες που πήραν, όλες τις προμήθειες από κρατικά έργα, διαγωνισμούς κλπ. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους εν ενεργεία.

Θα παραδώσουν στην Τρόϊκα βίλες, κότερα και πολυτελή αυτοκίνητα, καθώς και την διαχείριση τραπεζικών λογαριασμών όπου και αν τους διαθέτουν.

Για όσους δεν βρίσκονται εν ζωή, οι εκπρόσωποι των οικογενειών τους συμφώνησαν να πράξουν το ίδιο.

Συμφωνήθηκε σύσταση ειδικής επιτροπής αποτελούμενη από βουλευτές όλων των κομμάτων, που θα αναλάβει να συγκεντρώσει όλα τα χρήματα των μισθών που έλαβαν όσοι διορίστηκαν με αντάλλαγμα την ψήφο τους, από την μεταπολίτευση έως και σήμερα.

Θα απαλλάξουν την χώρα από 150000 δημόσιους υπαλλήλους (η επιλογή των χαραμοφάηδων θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ) και όσοι δεν μπορούν να επιστρέψουν τα τζάμπα χρήματα που πήρανε όλα αυτά τα χρόνια, θα αποστέλλονται στις φάμπρικες της Γερμανίας ως δωρεάν εργάτες. Τα έξοδα συνοδείας και μεταφοράς των χαραμοφάηδων θα τα αναλάβουν βουλευτές.

Η ίδια επιτροπή θα αναλάβει να συγκεντρώσει και τα χρήματα από τις διάφορες Κοινοτικές επενδύσεις που χάθηκαν κατά την πορεία τους σε διάφορες τσέπες ιδιωτών.

Σε ένδειξη καλής θέλησης στην προσπάθεια τους για μείωση των δημοσίων δαπανών, όλοι ανεξαιρέτως οι υπουργοί και βουλευτές, θα μετακινούνται με δημόσια μέσα μεταφοράς, με εξαίρεση τον πρωθυπουργό ο οποίος δήλωσε ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Ιησού και θα μετακινείται με γαϊδούρι.

Οι συνεδριάσεις της Βουλής θα γίνονται πλέον μόνο απογευματινές ώρες και κατά τις πρωινές ώρες όλοι θα εργάζονται αμισθί σε διάφορες υπηρεσίες (οδηγοί λεωφορείων, οδοκαθαριστές κλπ).

Η Τρόϊκα δέχτηκε επίσης την πρόταση του πρωθυπουργού για μείωση του ΦΠΑ σε 10% και την αύξηση όλων των μισθών και συντάξεων κατά €500 προκειμένου να ενισχυθεί η αγορά και η ανταγωνιστικότητα.

…και το απατηλό

Στην συνέχεια σκέφτηκαν ότι αυτή η προσπάθεια θα έχει σαν αποτέλεσμα, όλοι πολιτικοί να περιέλθουν σε κατάσταση απόλυτης ένδειας. Έτσι αποφασίστηκε όπως επιβληθεί ειδικός φόρος σίτισης και ένδυσης.

Έτσι, ο κάθε Έλληνας πολίτης, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους εθνοπατέρες για την απόφαση τους να πράξουν το σωστό, θα προσφέρει από τα μηνιαία εισοδήματα του το ποσό των €500 στο ειδικό ταμείο στήριξης (ΕΤΣΕ: Ειδικό Ταμείο Στήριξης Εθνοπατέρων) που θα συσταθεί με απλή υπουργική απόφαση.

Με πρόταση του πρωθυπουργού που καταχειροκροτήθηκε από όλους, θα δημιουργηθεί ειδικό ίδρυμα απεξάρτησης πολιτικών από μίζες κλπ. Το ίδρυμα θα χρηματοδοτηθεί από τον ελληνικό λαό που θέλει να ξέρει ότι οι εθνοπατέρες θα επιστρέψουν στην κοινωνία καθαροί και θα παραμείνουν απεξαρτημένοι από τον εθισμό της μίζας.

Η χρηματοδότηση του ιδρύματος θα γίνει με ευγενική χορηγία των πολιτών που θα καταβληθεί σε 1200 μηνιαίες δόσεις των €130 + ΦΠΑ μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Η χορηγία θα είναι μόνιμη και σε περίπτωση αποβίωσης του φορολογουμένου, το υπόλοιπο των δόσεων που θα οφείλει, θα μεταφερθεί σε όλους τους συγγενείς του μέχρι τρίτου βαθμού.

Προκειμένου να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στην διαχείριση των οικονομικών του ειδικού ταμείου στήριξης και του ιδρύματος, αποφασίστηκε η εκ περιτροπής διοίκηση τους από όλα τα κόμματα της βουλής. Για τα διαχειριστικά έξοδα του ταμείου και του ιδρύματος, όλοι οι Έλληνες πολίτες θα καταβάλουν έναν πρόσθετο φόρο 13% σε όλες τις αγορές τους που θα καταλήγει στους εκάστοτε διαχειριστές του ταμείου και του ιδρύματος ως επιβράβευση για την αποχή τους από τις μίζες.

Μετά την συνάντηση ακολούθησε γλέντι με τους βουλευτές να πρωτοστατούν χορεύοντας χορούς της κοιλιάς πάνω στα τραπέζια. Λίγο πριν αποχωρήσουν από το ταβερνείο, τους ζητήθηκε να πληρώσουν τον λογαριασμό. Ακολούθησε ακόμα μια έκτακτη σύσκεψη συνοδεία ρακής και αποφασίστηκε να αποσταλεί μέσω TAXIS ειδοποίηση προς όλους τους φορολογούμενους για καταβολή 10 ευρώ. Αποφάσισαν επίσης, μέρος του πλεονάζοντος ποσού να μεταφερθεί στο επόμενο πλεόνασμα που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση. Ότι απομείνει, θα πάει υπέρ της ενίσχυσης των κομμάτων.

Στην διαμαρτυρία του ταβερνιάρη για τον λογαριασμό που δεν μπορεί να περιμένει να τον πληρωθεί μέσω TAXIS, επενέβη ο υπουργός οικονομικών που το έκοψε επιτόπου απόδειξη για όλους τους παραπάνω φόρους που αποφασίστηκαν, καθιστώντας τον έτσι τον πρώτο τη τάξη πολίτη της χώρας που είχε την χαρά να γίνει μέρος της αναμόρφωσης του πολιτικού μας συστήματος.

Π.Π.

Θερμή παράκληση όχι greeklish

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s