Νεο-ελληνικός σκοταδισμός

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από μια σελίδα στο διαδίκτυο. Μια εκ των πολλών που έχουν αναγάγει την εθνικοφροσύνη σε επάγγελμα.

Από σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι και οι Έλληνες θα βρίσκονται υπό διωγμό, αφού δεν έχουν δικαίωμα ούτε οι μεν ούτε οι δε να επικρίνουν την εισβολή λαθρομετανάστων (εφεξής θα καλούνται “παράτυποι μετανάστες”) στην χώρα, ούτε να επικρίνουν τις ομοφυλοφιλικές θέσεις και την προπαγάνδισή τους. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο Χριστιανισμός στην Αποκάλυψη του Ιωάννου τασσεται σαφώς κατά της ομοφυλοφιλίας…”.

Μη πάει το μυαλό σας σε κάποια σελίδα δεκανίκι της Χρυσής Αυγής (τουλάχιστον έτσι δείχνει) αν και το άρθρο αναδημοσιεύεται από γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα “πολιτικής και άμυνας”.

Όμως εάν τα νούμερα που παρουσιάζει η σελίδα ως like και αγγίζουν τις 200.000 είναι αληθινά, αυτό που περνάει σαν μήνυμα, είναι πως ένα μεγάλο τμήμα του λαού, έχει διαβεί την πόρτα του σκοταδισμού για τα καλά. Όπου σκοταδισμός, βλέπε κίνδυνο καθώς μιλάμε για 200.000 ψήφους που κινούνται με γνώμονα το παράλογο, την αμάθεια και την άρνηση στην αλήθεια.

Η σκέψη και μόνο της επιστροφής στον σκοταδισμό, είναι τρομακτική. Εάν μάλιστα αναλογιστεί κάποιος, ότι αυτό γίνεται στον τόπο που οι ίδιοι δηλώνουν και διατυμπανίζουν με κάθε ευκαιρία ότι γεννήθηκε ο παγκόσμιος πολιτισμός, τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά καθώς έχει επέλθει ο απόλυτος αποπροσανατολισμός.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, οι διάφοροι “εχθροί” του έθνους που παραστέκουν σε κάθε γωνία με μοναδικό σκοπό να εξαφανίσουν την ελληνική φυλή – όπως διατείνονται όλες οι ανάλογες σελίδες – δεν έχουν λόγο να κάνουν τίποτα, όταν αυτό το έθνος έχει μια μεγάλη μερίδα πολιτών που επιθυμεί την εξαφάνιση του…μέσα στο σκοτάδι.

Αυτού του είδους τα δημοσιεύματα πρέπει να απασχολούν και να προβληματίζουν κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, καθώς απευθύνονται και γίνονται αποδεκτά, από ανθρώπους με δυνατότητα ψήφου, άρα και καθορισμού της τύχης όλων μας.

Το χειρότερο όλων, δεν είναι το κατά πόσο επηρεάζουν ένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός ότι κάθε ένας από αυτούς είναι και μια εστία σκοταδισμού που απλώνεται μέσα σε μια κοινωνία ανεγκέφαλη, ανεύθυνη και αναίσθητη.

Μια κοινωνία που αναζητάει να επιρρίψει ευθύνες στους συνανθρώπους της για τα δεινά που προκάλεσε η ίδια και χρησιμοποιεί την υποκρισία και την διαστρέβλωση της αλήθειας ως κύριο όπλο για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, είναι μια κοινωνία επικίνδυνη και χωρίς μέλλον.

Π.Π.

ΥΓ1) Ο Χριστός είπε “αγαπάτε αλλήλους & αγαπάτε τους εχθρούς ημών”, δεν ξεχώρισε κανέναν. Στα Ευαγγέλια δεν υπάρχουν αναφορές στις οποίες ο Ιησούς στρέφεται κατά των ομοφυλοφίλων.

ΥΓ2) Θα έπρεπε να απαγορευτεί δια νόμου και ο κοινωνικός ρατσισμός (βλέπε χοντρός, χοντρή, σακάτης κλπ)

Θερμή παράκληση όχι greeklish

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s